Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

SARONICOSPAGES

Ετήσιος Επαγγελματικός Οδηγός «Σελίδες Σαρωνικός»

«Σελίδες Σαρωνικός», διέξοδο στην αεργία και χρηστικό εργαλείο
Print Έκλεισε για άλλη μια φορά την πόρτα στην αεργία η γνωστή δημοσιογράφος Σοφία Διγενή-Κολιοτάση αναλαμβάνοντας την οργάνωση και επιμέλεια ενός Επαγγελματικού οδηγού για τον Καλλικράτειο Δήμο Σαρωνικού Αττικής.
Ο Ετήσιος Επαγγελματικός Οδηγός«Σελίδες Σαρωνικός» είναι δικής της πρωτοβουλίας και έμπνευσης και περιλαμβάνει όλους τους επαγγελματίες και τις υπηρεσίες που δραστηριοποιούνται στον Δήμο Σαρωνικού Αττικής αλλά και χρήσιμες πληροφορίες και ενημερωτικά άρθρα. Διανέμεται Δωρεάν και μπορείτε να τον ξεφυλλίσετε στο διαδίκτυο πατώντας πάνω στην φωτογραφία του εξώφυλλου ή ανοίγοντας το site: www.saronicospages.gr.
Όπως αναφέρει η δημοσιογράφος, βρέθηκε τον Οκτώβριο του 2012 εκτός εργασίας όπως κι άλλοι συνάδελφοί της από την εφημερίδα ESPRESSO. Προσπάθησε να βρει εργασία και χτύπησε πόρτες. «Στα πενήντα τρία  όμως δεν είναι εύκολο για κανέναν να βρει δουλειά. Μου άνοιξε η πόρτα της Realnews χάρη σε καλό μου συνάδελφο και ήταν ένα βήμα για μένα. Όμως δεν ησύχασα. Έβλεπα ότι αν δεν κολύμπαγα θα πνιγόμουν. Μια έρευνα στην περιοχή του δήμου Σαρωνικού, στον οποίο μένω τον τελευταίο χρόνο, μου έδειξε ότι οι επαγγελματίες της περιοχής είχαν ανάγκη από την γνωστοποίηση του τόπου και του χώρου δραστηριότητάς τους. Έτσι αποφάσισα να περπατήσω τους εμπορικούς και μη δρόμους της πόλης που σήμερα απλώνεται από τον Κουβαρά έως την Παλαιά Φώκαια και να συλλέξω, με την πολύτιμη βοήθεια του εικοστριάχρονου γιού μου και των δικών μου ανθρώπων, οι οποίοι προσφέρθηκαν εθελοντικά και με στήριξαν σε αυτή την προσπάθεια, κάθε τι που υπάρχει στην περιοχή. Έτσι γέμισα τις «Σελίδες Σαρωνικός» που κρατάτε στα χέρια σας. Βρήκα διέξοδο στην αεργία και πιστεύω, ελπίζω και εύχομαι ότι του χρόνου ο επαγγελματικός μας οδηγός θα γίνει διπλάσιος».
 Ο επαγγελματικός οδηγός «Σελίδες Σαρωνικός» είναι έκδοση τηςεταιρείας
Ermis GraphiCs (www.ermisgraphics.gr | Βεΐκου 65-67, Κουκάκι, Τηλ: 210 9222.077)
 Διεύθυνση αλληλογραφίας:
Αεροπορίας 4, Καλύβια Αττικής 19010, Τηλ.: 22910 25584 e-mail:sofiadigenis@hol.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: